Västerbotten Experience

Where The Wild River Runs Natur
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Where the Wild River Runs

Ett paradis för flugfiske och naturälskare

Where the Wild River Runs är ett litet familjeföretag som drivs av paret Roger och Janneke. Roger är en erfaren jägare och fiskeguide och Janneke är en utbildad massageterapeut och sjuksköterska.

Where the Wild River Runs erbjuder boende i gäststugan eller i campsiten. Gäststugan kan sova upp till 12 personer. Stugan ligger också nära havet med sina breda vita sandstränder vid kusten i Nordmaling.

Campingplatsen har ett fantastiskt läge precis bredvid den unika floden Lögdeälven som är en av få floder som är outvecklade och fortfarande löper vilda och fria, som nu är tillgänglig för alla. Kom och njut av de vilda och vackra omgivningarna. Direkt från campingen kan du vandra, fiska, njuta av en mängd olika naturrelaterade utflykter. Campingplatsen är en strategisk punkt för sportfiskare, eftersom den ligger direkt vid den berömda fiskeplatsen ”Kodalsforsen” som är en het plats särskilt för lax och havsöring. Lögdeälven är rik på många olika fisk- och djurarter, till exempel som nämnts baltisk lax, havsöring men även öring, harr, gädda, sötvattenspärlmussla och flodlampor som alla har sin naturliga miljö här.

Fiske i sjöarna eller ute på havet efter gädda, abborre, sik, ylle, öring och röding. En äventyrlig resa med flotte, letande efter en bäver, björn, älg, bär eller andra skatter som naturen har att erbjuda oss. Vandra i skogen på egen hand eller med en guide som kan skogen utan och innan. Är kroppen trött efter dagens äventyr an du passa på att njuta av en avslappnande massage.

Kontakt

Hitta hit

Upptäck fler Västerbotten Experiences

Rulla till toppen
Scroll to Top