Västerbotten Experience

Interiör ProfilHotels
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

ProfilHotels Avenyn

För en grönare framtid

Genom att integrera hållbarhetsmålen från Agenda 2030 i sin verksamhet har hotellet satt upp tydliga mål och delmål för att minska sin miljöpåverkan och främja socialt ansvarstagande.

Sedan 2018 drivs ProfilHotels Avenyn enbart av elförsörjning från vattenkraft, vilket bidrar till att minska hotellets koldioxidavtryck och främjar användningen av förnybara energikällor. 

Med en stark övertygelse om vikten av en hållbar matproduktion väljer ProfilHotels Avenyn att när det är möjligt använda Fairtrade-certifierade produkter. Genom att uteslutande köpa in Fairtrade-kaffe och servera fisk som är MSC-, ASC- eller KRAV-märkt i restaurangen Angelini, bidrar de till en mer hållbar och rättvis matproduktion. På så vis strävar de inte bara efter att erbjuda högkvalitativa måltider till sina gäster, utan också att främja en hållbarare livsmedelsindustri.

ProfilHotels Avenyn är även engagerade i att säkerställa schyssta arbetsvillkor för sina anställda och främja mångfald inom organisationen. Alla medarbetare omfattas av kollektivavtal för att garantera rättvisa och trygghet i arbetslivet. Dessutom var 54 % av chefspositionerna inom koncernen under 2022 tillsatta av kvinnor.

Kontakt

Hitta hit

Upptäck fler Västerbotten Experiences

Rulla till toppen
Scroll to Top