Västerbotten Experience

Aurum hotells restaurang
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Aurum Hotel

Miljövänliga möten och boenden

Aurum Hotel i Skellefteå, etablerat 1979, strävar efter att erbjuda miljövänliga möten och boenden.

Hotellet implementerar flera åtgärder för att minska sin miljöpåverkan, såsom att minimera pappershantering, ersätta engångsartiklar och övergå till digitala lösningar. Att minska matsvinn och aktivt uppmuntra miljösmarta val för hotellets gäster är också centrala delar i deras strategi för att reducera klimatavtrycket.

Hotellets engagemang i social hållbarhet innebär att de erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för konferensdeltagare, vilket skapar mervärde och främjar social interaktion.  

I Restaurang Genuin serveras hemlagad husmanskost tillagad från grunden med säsongsbaserade råvaror. De produkter som används är hållbarhetsmärkta, inklusive MSC, ASC, och KRAV-certifierade fisk- och skaldjur samt svensk kyckling. Hotellet erbjuder även veganska och vegetariska alternativ för att möta olika kostbehov. På sommaren är uteserveringen Orangeriet på Söder en populär plats där kockarna grillar kött, fisk och grönsaker. 

På Restaurang Genuin serveras hemlagad husmanskost tillagad från grunden med säsongsbaserade råvaror. De produkter som används är hållbarhetsmärkta, inklusive MSC, ASC, och KRAV-certifierade fisk- och skaldjur samt svensk kyckling. Hotellet erbjuder även veganska och vegetariska alternativ för att möta olika kostbehov. På sommaren är uteserveringen Orangeriet på Söder en populär plats, där konceptet är BBQ och smokehouse med mat som lagas från grunden och delar av råvarorna röks.

Kontakt

Hitta hit

Upptäck fler Västerbotten Experiences

Rulla till toppen
Scroll to Top