Västerbotten Experience

Naturskön båttur hos Villa Insikt
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Villa Insikt

En plats för återhämtning och hälsa

Villa Insikt är en plats för återhämtning och hälsa ute på landsbygden nära skog och sjö.

Villa insikt erbjuder både boende och kurser och samtal. Det är en oas och mötesplats för människor med lust till liv.  

Platsen och huset erbjuds för att främja hälsa och välmående. Till dig som vill delta i en av de hälsofrämjande aktiviteterna. Till dig som vill hemestra på en naturskön plats. Till dig som är kreativ och längtar efter att få skapa och tänka i lugn och ro eller arbeta ostört med naturen inpå knuten. 

Du kan välja att hyra hela huset och mysa med dina nära och kära. Eller samla ledningsgruppen i en fantstisk miljö. Då har ni hela huset för er själva och möjlighet att boka workshops, skogsbas, mindfulness eller någon annan aktivitet. 

Några av aktiviteterna som erbjuds är en yogaretreat för kvinnor, en digital detox camp, skogsbad, en guidad stund i naturen och mycket mer. Upptäckt Innansjön, en sällsynt tyst miljö som främjar hälsan. Testa skidåkning, snöskovanding, långfärdsskridskor, skogsbad eller isfiske under vintern. På sommaren kan du ta cykeln genom Europas längsta björkallé, eller upptäck klättring i världsklass på Bjärnberget. Njut av naturen på egen hand eller utforska någon av de många aktiviteterna som erbjuds i området. 

Kontakt

Hitta hit

Upptäck fler Västerbotten Experiences

Rulla till toppen
Scroll to Top