Västerbotten Experience

Ett rum med blommor kläder och en medarbetare på Pia Stylist
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Pia Stylist & Concept

Service och helhetslösningar inom hållbart mode och skönhet

På Skolgatan i centrala Umeå, en av stadens allra äldsta gator, ligger Pia Stylist. Här arbetar olika företag under ett och samma tak, men med ett och samma mål: att erbjuda frisörtjänster och helhetsupplevelser inom hållbart mode och skönhet.

– Vi är ett kreativt gäng som består av frisörer, stylister, make-up artister, nagelteknologer och sömmerskor. I vår stylistbutik säljer vi och hyr ut våra kunders kläder, inredning, skor och accessoarer. Dessa kan du köpa, hyra en månad eller låna för att prova hemma. Här finns även ett handplockat utbud från lokala producenter, säger ägaren Pia.

Pia Stylist samarbetar bara med företag och återförsäljare som de delar grundvärderingar med, värderingar som bygger på att värna om både människa och miljö. Därför strävar de efter att färga, klippa och styla hår så skonsamt som möjligt med färg och produkter från ett företag som kompenserar sina koldioxidutsläpp genom att plantera ny skog och stora delar av produkterna tillverkas med 100% ren energi från sol, vind, vatten och jord.  

Stylistbutiken bygger på konceptet hyr, köp, låna, laga och sälj. För den som har kläder i behov av lagning finns hjälp att få. På Pia Stylist lämnar du bara in dina trasiga kläder så skickas de vidare till en sömmerska. Önskar du däremot att sälja dina kläder, smycken, accessoarer eller inredning är du med och skapar butiken. Pia Stylist tar nämligen alltid emot kläder som de tycker passar säsongen och deras publik.  

Kontakt

Hitta hit

Upptäck fler Västerbotten Experiences

Rulla till toppen
Scroll to Top