Västerbotten Experience

Hunger och Törst Restaurang
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Hunger och Törst

Restaurangen med varm atmosfär och kreativa ambitioner

Så som vi själva skulle vilja ha det - på Hunger & Törst har personalen plockat ut det de tycker är bäst råvarumässigt för stunden, komponerat rätter, bestämt turordning och matchat dryck. På detta sätt kan de, enligt de själva, servera det bästa just här och nu.

Årstiderna förändras, och råvarorna med dem. Hunger & Törst har en organisk meny i ständig förändring för att kunna laga det de tycker mest om, råvarumässigt, just här och nu. Lokalt, hållbart och prisvärt är ledord som ständigt är närvarande i köket.

– Vi har ett rikt råvaruskafferi runt omkring oss, det i sig ger en ökad medvetenhet, folk har vilt i frysen hemma, bär plockade runt knuten och svamp från senaste fjällresan. Man vill veta vart maten man stoppar i sig kommer ifrån helt enkelt, säger Jörgen Engdahl på Hunger & Törst.

Testa en sjurättersmeny som är komponerad efter säsongens förutsättningar. Välj om du vill äta sju, fem eller tre rätter och menyn finns som vegansk eller vegetarisk och kan anpassas efter allergier.

Dryckeslistan är ett komplement till menyn. Du kan välja hela dryckespaketet eller kanske bara ett glas. Hunger & Törst brinner även för alkoholfria drycker, så givetvis finns ett lika välkomponerat alkoholfrit dryckespaket. Dryckespaketen byter skepnad varje månad eftersom menyn ändras. Som komplement till dryckesmenyn finns även ett stort antal lokalproducerade ölsorter, över 100 sorters gin och massa andra goda drycker.

Kontakt

Hitta hit

Upptäck fler Västerbotten Experiences

Rulla till toppen
Scroll to Top