Västerbotten Experience

Hästridning i Grönåkers skogen med Grönåkers farm
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Grönåkers Farm

Islandshästar och naturguidning

På denna gård finns lång och gedigen kunskap om såväl islandshästar som de norrländska omgivningarna. En plats att besöka för att lära dig mer om hästar, natur och friluftsliv.

Grönåkers farm är belägen vid Västanfjället och omsluten av Grönåkers skogen i Bjurholms kommun. Kärleken till islandshästen började redan 1996 och har sedan dess bara fortsatt att blomstra.

På hästgården är det eftersträvansvärd med utveckling och att hela tiden bli bättre på det de gör. Med det huvudsakliga målet att skapa rätt förutsättningar för att främja god hästskötsel och skapa ridglädje. Hästar som är starka, friska och smidiga. Här erbjuds besökaren att bo i enkla och mysiga B&B stugor med tillgång till kök för självhushåll.

För dig som gillar träning och fysisk aktivitet arrangeras Grönåkers farm mindre skräddarsydda träningsläger, mitt i Grönåkers skogen. I dessa är föreläsningar om livskvalité och hälsa inräknat. Söker du lugnet och vill uppleva skogen på annat sätt finns lite olika utformningar att välja på. Då lär du dig mer om den svenska skogen och vårt moderna skogsbruk.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Kontakt

Hitta hit

Scroll to Top