Västerbotten Experience

Granö Beckasin - Boende i fågelnäste bland trädtopparna
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Granö Beckasin

En ekodestination med boende i spektakulära fågelnästen

Vackert belägna Granö by kännetecknas av kuperad terräng, skog och jordbruksmark. Genom landskapet rinner en av Västerbottens stora älvar, Umeälven. Bo som en fågel i ett fågelnäste, ge dig ut på en flottfärd, njut av naturen.

I Granö finns trädhotellet Granö Beckasin, där kan du bo som en fågel i ett fågelnäste, sväva bland träden och blicka ut över den fantastiska naturen.

Trädhotellets rum har sköna hotellsängar, badrum med dusch och wc. Golvvärme gör att de är lika mysiga på sommaren som på vintern. Genom de stora fönstren får du en oslagbar utsikt över älv och skog. I Granö Beckasin finns också ett ekohotell, stugor, camping och en restaurang som serverar lokala specialiteter.

I Granö kan en besökare lära sig mer om djur och natur. Följa med på en guidad tur, vandra, hyra en cykel, ge sig ut på en spännande och rofylld färd på en flotte. Vintertid njuta av det vackra vinterlandskapet på en skidtur, efter ett hundspann eller en tur med häst och släde, skönt nedbäddad mellan renskinn och fårfällar.

Kontakt

Hitta hit

Upptäck fler Västerbotten Experiences

Rulla till toppen
Scroll to Top