Västerbotten Experience

Forsränning med Forsknäckarna
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Forsknäckarna

Naturupplevelser och äventyr i Västerbotten

Upplev ett äventyr bland vågorna i en av Europas sista orörda älvar, Vindelälven. Du utrustas med våtdräkt, flytväst, hjälm och paddel och efter en grundlig säkerhetsgenomgång väntar den vilda forsen.

Forsknäckarna är ett naturbaserat upplevelseföretag som i håller till i byn Ekorrsele nordväst om Vindeln. De erbjuder aktiviteter som forsränning, höghöjdsbana, teambuilding, matlagning över öppen eld och övernattning på vildmarkscampen VIKA.  

Forsknäckarna erbjuder allt från familjeturer från 7 år till tuff forsränning med 18-årsgräns. De erbjuder upplevelser och särskilt komponerade paket för fulländade upplevelser. En äventyrsfylld familjeupplevelse börjar med forsränning och avslutas med glass i stora lass hos Glassbonden i Selet. Vildmarkspaketet kombinerar forsränning, bastu och badtunna med middag och barnhäng i skogskåtan följt av övernattning i koja. 

De erbjuder även upplevelser med fokus på teamutvecklande arrangemang där naturen används i aktiviteterna. Hit kan grupper komma för att ha roligt tillsammans, hitta ny energi, kombinera konferens med en aktivitet och utvecklas gemensamt kring kommunikation och relationer.  

Kontakt

Hitta hit

Upptäck fler Västerbotten Experiences

Rulla till toppen
Scroll to Top