Västerbotten Experience

Aurora Borealis Adventures
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Aurora Borealis Adventures

Äventyr och romantik under norrskenet

Tänk dig att efter en dag ute i det frostiga vinterlandskapet kliva ner i en het badtunna, njuta av ett glas mousserande vin och sova under grönskimrande norrsken i en norrskenskåta. Precis det kan du göra hos Aurora Borealis, ett äventyr du sent glömmer.

Längs Vindelälven ligger Ekkorrsele, och äventyrsanläggningen Aurora Borealis. Här kan du uppleva de mest magiska och naturnära äventyr som sent glöms. Den ultimata upplevelsen kombinerar både hundspann och norrsken.

Inled eftermiddagen med en slädtur bakom ivriga huskies och stanna till för en utomhusmiddag under stjärnklar himmel. Men middag uthomhus, mitt i vintern? Jovisst är det möjligt, med rätt kläder såklart – de allra tjockaste lagren finns till låns. 

Kom tillbaka till en varm norrskensstuga, slappna av och värm upp kroppen i en ångande badtunna och hettande bastu. Kanske förgyller ett glas mousserande vin kvällen i väntan på att himlen ska bjuda på sitt skådespel av norrsken. Den perfekta blandningen av äventyr och romantik. 

Hundspann & äventyr i Ekkorrsele

Den komfortabla stugan är en perfekt plats att skåda norrskenet under vinter och höst. Under sommaren byts norrsken mot kvällssol som varar ända in på småtimmarna. Tyvärr kan naturfenomenet inte utlovas efter exakt tid och plan. Men dyker det inte upp kan du istället njuta av en mörk stjärnklar himmel, stjärnfall och med lite tur passerar rymdstationen ISS förbi. Som gäst får du låna en surfplatta och genom en “norrskensapp” kan du följa det sprakande skenets aktivitet för att i god tid hinna vända blicken uppåt skyn. 

Upplevelsen inkluderat hundspann, utomhusmiddag, bastu, badtunna, aurora tepee och mousserande vin är en perfekt kombo av äventyr och romantik. Boka direkt hos Aurora Borealis, som gärna hjälper dig att planera. 

Kontakt

Hitta hit

Upptäck fler Västerbotten Experiences

Rulla till toppen
Scroll to Top