Västerbotten Experience

Utomhusmiljö - foto på huset och trädgården för Wallhalla Bed & Breakfast
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Wallhalla Bed & Breakfast

Bo med naturen, lämna inga spår

På Wallhalla Bed and Breakfast njuter du av ett naturnära boende, där allt från lokal mat till kemikaliefri städning görs med omtanke för miljön och omgivningen.

På Wallhalla Bed and Breakfast är ambitionen att ge gäster en chans att uppleva det bästa av Västerbottens natur och kultur utan att lämna några spår efter sig. Genom att leva och verka i symbios med miljön, erbjuder Wallhalla en unik vistelse där du kan koppla av i en naturskön miljö samtidigt som du får ta del av en lång historia och traditionell byggnadsvård.

I den varsamt renoverade gården från 1800-talet bor du i moderna bekvämligheter som ändå bevarar sin historiska charm. Många av råvarorna som serveras på frukostbordet kommer direkt från den egna trädgården, och städningen sker utan kemikalier, något som visar på den omtanke värdparet har för både sina gäster och sin omgivning.

På Wallhalla får du inte bara njuta av omgivande skogar och ängar, utan även delta i lokala aktiviteter och kulturevenemang i den lilla byn. Värdparets mångåriga erfarenheter från olika delar av världen speglas i deras värdskap, och de delar gärna med sig av sina berättelser från sina yrkesliv i global hälsa och socialt arbete.

Kontakt

Hitta hit

Rulla till toppen
Scroll to Top