Västerbotten Experience

Barn på SUP med Hook & Cup
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Hook & Cup

Boende, kafé, fiske och upplevelser i Sorsele

I fjällkommunen Sorsele finns sevärdheter och upplevelser utöver det vanliga.

Hit kommer naturälskare och friluftsmänniskor året runt för att bland annat besöka nationalälven Vindelälven och den storslagna fjällnaturen. Hook & Cup hjälper dig att sätta guldkant på din vistelse i Sorsele.

Här finns möjlighet att bo i en charmig stuga, på vandrarhem, äta gott i kaféet, fiska hållbart och botanisera bland lokalproducerade unika hantverk.

Prova en Vindelfjällsmacka med rökt röding inlagd med fjällväxter och köp med dig hembakt tunnbröd och hjortronssylt. I butiken finns även konsthantverk, inredningsdetaljer, brett sortiment av flugor för flugfiske, böcker, kläder, delikatesser och annat smått och gott.

I den lilla bistron är Inlandsbanemuseet integrerat. Det ursprungliga trägolvet är ett vittne från tiden då byggnaden användes som järnvägsfraktsbod. Trafikskyltarna från järnvägen omvandlades delvis till bistrobord. Ta en fika och låt de gamla museiföremålen berätta sin historia för dig.

Hos Hook & Cup kan du även hyra SUP (Stand-up paddel), Fat-Bike, tält, liggunderlag och mycket annat för ett aktivt uteliv.

Kontakt

Hitta hit

Upptäck fler Västerbotten Experiences

Rulla till toppen
Scroll to Top