Västerbotten Experience

Konferensvåning med orange inredning såsom stolar och matta
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

P5

Möten med omtanke i centrala Umeå

Välkommen till P5, en konferensvåning i centrala Umeå som kombinerar modern teknik och bekväma lokaler med en stark miljömedvetenhet.

Förutom att hjälpa dig att anordna ditt event på ett effektivt och värdefullt sätt, arbetar P5 aktivt med att minska sin egen miljöpåverkan. P5 är Green Key-certifierade och KRAV-märkta, och använder lokala och ekologiska råvaror, där minst 50 procent är KRAV-märkta, EU-ekologiska eller MSC-märkta. Resultatet är god och näringsrik mat som även känns bra i kroppen. Självklart erbjuds även vegetariska alternativ.

På P5 används förnybar el och energibesparande belysning, och det finns rutiner för att minska energiåtgång för uppvärmning och ventilation. Anläggningen källsorterar och återvinner både sitt eget och gästernas avfall samt använder miljömärkta rengöringsprodukter. Dessutom har de valt bort buteljerat vatten och erbjuder istället självservering av färskt vatten från Umeå.

– Hos oss kan man konferera, mötas och umgås med gott samvete. Här arbetar vi aktivt för att skapa ett mer ansvarsfullt samhälle.

Kontakt

Hitta hit

Upptäck fler Västerbotten Experiences

Rulla till toppen
Scroll to Top