Västerbotten Experience

Vinterklätt landskap i skidbacke
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

CT Ice

Äventyr för dig – omsorg för naturen

CT Ice är ett företag som kombinerar naturupplevelser med en ambition att värna om miljön. Företaget är djupt förankrat i den västerbottniska naturen, och deras arbete kretsar kring att skapa minnesvärda äventyr som har så liten påverkan som möjligt på miljön.

En viktig del av deras arbete handlar om hur de använder resurser på ett ansvarsfullt sätt. Till exempel strävar de efter att minimera avfall och använder sig av energismarta lösningar. När det gäller transport använder de moderna och bränsleeffektiva maskiner för att minska utsläppen, och de uppmuntrar sina gäster att följa goda rutiner för att bevara naturen.

CT Ice arbetar även med att påverka och utbilda sina samarbetspartners och kunder genom att skapa medvetenhet om vikten av att ta hand om miljön. Genom att inkludera miljövänliga alternativ i sin dagliga drift och visa att det går att skapa unika upplevelser utan att kompromissa med naturen, är de ett företag som tar ansvar för både nuvarande och kommande generationer.

Dessutom har CT Ice valt att digitalisera många av sina processer, vilket inte bara förenklar verksamheten utan även minskar behovet av tryckt material och plastkort. Genom digitala betalningslösningar eliminerar de behovet av fysiska medlemskort och sparar därmed både resurser och energi.

Kontakt

Hitta hit

Rulla till toppen
Scroll to Top