Västerbotten Experience

Walhalla Bed & Breakfast
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Wallhalla Bed & Breakfast

Boende med närhet till ängar, skog och vatten

På Wallhalla bor du med närhet till naturen. En gammal jordbruksbygd dit de unga återvänder till den förra generationens traditioner och gemenskap. Naturen bjuder på sina rika resurser i form av bär och svamp.

Vännfors bebos idag av drygt 200 personer och ligger på pendlingsavstånd till Umeå. Vännfors med omgivningar bjuder på en vacker och varierande natur. Vi kan tipsa om flera spännande utflykter till fots, cykel eller bil och delta gärna i några av de aktiviteter som brukar anordnas i byn. 

Wallhalla har tre nyinredda sovrum med högt i tak. De är inredda i gammal stil men med modernt bekväma sängar och badrum på båda våningarna.  

Wallhalla Sov och Relax är det nybyggda annex till Wallhalla som rymmer sovrum på 15 kvadratmeter för 2-4 personer med panoramautsikt över ängar och skogsbrynet samt relax med köksavdelning, toalett, dusch och bastu. Här finns också matbord, mysig läshörna och braskamin. Sviten kan hyras för minst två dagar och lämpar sig för par eller familjer som vill koppla av i gemenskap och njuta av omgivande natur. 

På Wallhalla kan Du hålla fest och möten från maj till oktober för 50-talet gäster och deltagare i den inredda lagården och här kan Du fira Ditt bröllop och tillbringa bröllopsnatten i en svit utsmyckad speciellt för er. Hela året tas mindre grupper om 8-10 deltagare emot och 6-8 kan sova över om så önskas. 

Kontakt:
070-6629075 (Stig)
070-3826711 (Ing-Marie)

Kontakt

Hitta hit

Upptäck fler Västerbotten Experiences

Scroll to Top