Västerbotten Experience

Hundspann med Peder Karlsson Upplevelser
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Peder Karlsson Upplevelser

Upplevelser riktigt nära naturen

Tänk dig att sova en natt under bar himmel i fjällens vinterlandskap! Peder Karlsson ger dig fjällupplevelser utöver det vanliga. Kom nära naturen, upplev något unikt och få minnen för livet.

Peder Karlsson ville prova på att uppleva naturen på ett närmare sätt. Så han bestämde sig för att sova ute i naturen de första 100 nätterna under 2012. Det blev en oförglömlig upplevelse av allt fjällvärlden har att erbjuda. Snart märkte Peder att han inte var ensam om att vilja uppleva naturen nära. Han fick besök från Australien, Tyskland, Norge och självklart Sverige. Det blev 100 nätter i naturen igen i början av 2013 kombinerat med hundspann, skotersafari och isfiske. Och på så sätt växte företaget Peder Karlsson Upplevelser fram.  

Tillsammans med Peder kan du få din egna drömtur i fjällen. Vill du bygga och sova i din egna igloo? Hitta en sovplats är upplevelsen där du åker ut på en skidtur utan tält. Med spadar, renskinn och sovsäckar hittar och skapar ni er egna sovplats. Med Tre små nätter får du sova en natt i tält, en i igloo och en under bar himmel för att sova i naturens egna vintervagga. 

Vill du och barnen prova att åka och köra ett eget hunspann? Eller paddla Jovatsån med hela familjen. Försök lura de stora rödingarna och öringarna med en isfiske-dag. Transport via skidor eller skoter och matlagning över öppen eld. 

Är det något annat du drömmer om att göra i vinterfjällen? Kontakta Peder så kan ni planera och fixa din drömtur tillsammans! 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Kontakt

Hitta hit

Vill du som företag veta mer om Västerbotten Experience?

Läs mer om hur vi tillsammans bygger en hållbar besöksnäring i Västerbotten.
Scroll to Top