Västerbotten Experience

Fiske med Outdoor-Ticket i Sorsele
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Outdoor-Ticket

Spännande vinter- och fisketurer i Sorsele

Upptäck nya saker, upplev en annan känsla av tid och lämna liv och rörelse bakom dig. I en liten privat miljö erbjuder Outdoor-Ticket en mängd vinter- och fisketurer liksom sommaraktiviteter.

Litet men trevligt är mottot. Outdoor-Ticket har ett smidigt team som är fokuserade på att göra gästernas önskemål till verklighet. De erbjuder professionellt organiserade och säkert guidade turer tack vare teamets mångsidiga och varierade utbildning och erfarenhet.

Outdoor-Ticket har flera erbjudanden för både vintern och sommaren. De värdesätter individualitet i turerna och sätter gästens idéer och önskemål i centrum för turen. På det sättet skapar de nya och spännande resor in i Lapplands natur om och om igen. De har satt ihop några färdiga turer, men du kan också sätta ihop din egna tur. Om du föredrar att resa ensam kan de hjälpa dig planera och genomföra idén och du kan hyra en del av utrustningen hos dem. De erbjuder även olika boendelösningar så att du ska trivas riktigt bra.

Med Outdoor-Ticket kan du testa på att åka hundsläde med det glada hundteamet. Eller ge dig ut för att flugfiska i Vindelälven, en av de sista oreglerade floderna i Europa. Oavsett vad du vill göra så får du chansen att uppleva en storslagen natur och allt det vackra Lappland har att erbjuda.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Kontakt

Hitta hit

Scroll to Top