Västerbotten Experience

Kittelfjäll Skilodge Stuga med skidor utanför
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Kittelfjäll Skilodge

Med vildmarken & äventyret runt hörnet

Kittelfjäll Skilodge erbjuder både boende och restaurang i byn och mat på höga höjder i Toppstugan. Efter en dag på fjället, kom in och koppla av med värmande dryck och god mat.

Kittelfjäll Skilodge har boende för olika preferenser. Välj mellan den större Skilodgen och den mindre stugan. Skilodge är ett stort hus med generösa umgängesytor som är perfekt för det större sällskapet som vill ha något extra. Trappers Cabin är en mysig stuga med alla bekvämligheter nära liften.  

Kittelfjäll Skilodge restaurang och steakhouse är beläget mitt i Kittelfjäll. Prova deras specialitet Black Rock Grill, en upplevelse för hela sällskapet där ni grillar er egna oxfilé eller ett vegetarisk alternativ på en 450 grader varm lavasten. Självklart finns även en a-la-carte meny för hela familjen och en riktig skidåkarlunch. 

Toppstugan ligger benägen längst upp i huvudbacken Nationella och du når den både från hotell liften och liften Jan Express. Det perfekta stoppet mellan åken när du behöver fylla på kraft i benen. Toppstugan har en solveranda i söderläge med fantastisk utsikt över Marsfjällens naturreservat. Där serveras fika, lunch, varm & kall dryck! 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Kontakt

Hitta hit

Scroll to Top