Västerbotten Experience

Berg med snö i Kittelfjäll, Västerbotten
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Kittelfjäll Adventure

Guider och lavinexperter i Södra Lapplandsfjällen

Kittelfjäll Adventures guider är hjärtat i verksamheten. De är personer som älskar att vara ute på fjället, är uppvuxna i området och har guidat i Kittelfjäll sen 90-talet.

Kittelfjäll Adventure guider erbjuder unika upplevelser på det populära berget. Orörd snö, det perfekta åket eller upp och ner i parken. Kittelfjäll har något för alla, men framförallt är det puderåkningen som lockar de allra flesta hit.  

En topptursdag med guide är det bästa sättet att uppleva Kittelfjäll oavsett om du är van toppturare eller om det är första gången du ger dig ut på fjället. Med stighudar under skidorna eller snöskor om du hellre vill åka snowboard, klättar ni uppför bergssidorna, mot storslagna vyer. Njut av att vara ett med naturen och en del av det lugn som bara fjällen kan erbjuda. Guiderna tar dig till Kittelfjälls vackraste platser och bästa åk. 

Men Kittelfjäll är också ett sommarparadis. Då finns massor av kul outdoor-aktiviteter i området. Toppturer eller mountainbike. Eller kanske kombinera fjällvandringen med yoga. 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Kontakt

Hitta hit

Vill du som företag veta mer om Västerbotten Experience?

Läs mer om hur vi tillsammans bygger en hållbar besöksnäring i Västerbotten.
Scroll to Top