Västerbotten Experience

Edelviks Trädgårdscafé
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Edelviks Trädgård

Trädgård och café i herrgårdsmiljö

Runt Edelviks vackra herrgård från 1817 hittar du en unik och vacker trädgård med ett tillhörande utecafé med eget bageri. I denna underbara miljö kan du sommartid få äta eller fika något av de lokala delikatesser som erbjuds.

I Edelviks Trädgård caféet hittar du fika från deras egna bageri, en fantastisk räkmacka och Edelviks lokalproducerade charkbricka. Kanske med ett gott glas vin eller öl till. Eller varför inte strosa omkring i den färgsprakande och vackra trädgården som omgärdar caféet?

Edelviks Trädgård ligger i det lilla samhället Burträsk i den vackra delen av Västerbotten där åkermarken gränsar mot de oändliga skogarna och där marken börjar resa sig upp mot fjällen. Där finns en utescen där livemusik erbjuds varje vecka. Det lilla hotellet i anslutning till trädgården erbjuder trevliga rum med frukost i herrgårdens matsal. 

Du kan även hyra cyklar för en tur på egen hand eller boka någon av de guidade dagsturer som erjuds; ”Smaka på Burträsk” eller ”En rundtur i sägnens och berättelsens landskap”.   

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Kontakt

Hitta hit

Scroll to Top