Eco Camp Fiske
A Västerbotten Experience - Tagg för kvalitetsmärkning

Eco Camp

Guidade upplevelser för individer eller företag

Norra Sveriges unika naturupplevelser – utan att kompromissa med varken bekvämlighet eller planet. Eco Camp är en outdoorbyrå som ordnar aktiviteter för grupper. Allt med äkthet och hållbarhet som ledord.

Här erbjuds aktiviteter med hållbarhet och natur i fokus. Guidade turer i naturen, matlagning utomhus med lokala råvaror, vandringar längs lederna i naturreservaten och cykelturer vid den brusande älven.  

Byrån arbetar med flera olika platser beroende på säsong såsom längs med älven eller i naturreservat. Det alla platser har gemensamt är att de är natursköna och ligger i Umeås omnejd. Fokus ligger på att vara i naturen men med vissa bekvämligheter så Eco Camp har byggt campen, lagt fram ved, burit vatten och lagar all mat åt er. 

Eco Camp har hållbarhet i fokus och respekterar områdets natur. Därför håller de koll på naturreservatens regler så att varje upplevelse ger möjlighet till att både njuta av och respektera naturen. 

Genom att använda lokala guider så gynnas inte inte bara till den lokala ekonomin, utan det ger även en säker upplevelse för alla. Guiden är någon som har kunskap om just de markerna som besöks.  

Förhoppningen är att fler ska få upptäcka den vackra naturen med upptäckarglädje, kunskap och respekt. 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Kontakt

Hitta hit

Vill du som företag veta mer om Västerbotten Experience?

Läs mer om hur vi tillsammans bygger en hållbar besöksnäring i Västerbotten.
Scroll to Top